Home Krediti
PDF Štampa El. pošta

Krediti kod Fonda za razvoj (FR) 

 

KREDITI I GARANCIJE KOD FONDA ZA RAZVOJ U 2015. GODINI 

 
Upravni odbor Fonda za razvoj Republike Srbije je utvrdio Program Fonda za 2015. godinu. Programom su predviđene aktivnosti koje će Fond za razvoj sprovoditi u tekućoj godini, odnosno na koji način će kreditirati privredu. Takođe su Programom opredeljeni izvori odnosno sredstva za ove namene, kao i struktura upotrebe tih sredstava (po vrstama kredita).
 
Pored redovnih aktivnosti odnosno uobičajenih oblika i vrsta kredita, Fond ima i dodatni program: subvencionisanje kredita koje odobravaju poslovne banke privrednim subjektima i građanima, u cilju podrške privredi u slovima ekonomske krize, izdavanje garancija za kredite kod poslovnih banaka, kao i podsticajne kredite za ravnomerni regionalni razvoj. Ovi poslednji se odnose na kreditiranje ulaganja u opštine i gradove iz druge, treće i četvrte grupe razvijenost, čiji spisak možete dobiti klikom ovde
 
Sve kredite možemo, radi preglednosti, svrstati u pet grupa, a garancije su posebna vrsta aranžmana. 
 
I Krediti za preduzeća
II Krediti za preduzetnike (radnje)
III Krediti za početnike (Start-up krediti)
Agencija „Olimpija“ dugi niz godina vrši uslugu pripreme kreditnih zahteva odnosno dokumentacije za veliki broj preduzeća i preduzetničkih radnji: izradu investicionih programa, biznis i poslovih planova i programa, pripremu sredstava obezbeđenja kredita (hipoteke, ručne zaloge, garancije, jemstva), formulisanje potrebnih akata i odluka, kao i pripremu dokumentacije.
 
Agencija „ Olimpija“ je spremna da i ove godine pruži punu podšku zainteresovanim preduzećima i preduzetnicima, kako bi na najbolji mogući način izvršili pripremu za konkurisanje za navedene kredite.
 
Dugogodišnje iskustvo naše Agencije u pripremi kreditne dokumentacije, veliki broj uspešno realizovanih zahteva, analiza konkretne situacije i pružanje saveta o najboljem izboru, pružanje konsaltinga u toku predaje i obrazlaganja plana u stručnim službama Fonda za razvoj, su neki od razloga koji nas motivišu da vam ponudimo saradnju u pripremi za konkurisanje za navedene kredite kod Fonda za razvoj Republike Srbije.
 
Za detaljnije informacije o svakoj pojedinačnoj vrsti kredita – kliknite na odgovarajući naziv u spisku kredita.
 
Za dodatne informacije možete nam se obratiti preko telefona navedenih u kontaktima, ili preko elektronske pošte tj. e-mail adrese:  Ova adresa el.pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .
 

Anketa

Uslovi za start-up kredite kod Fonda za razvoj u 2016. godini su:
 

Ko je Online

Imamo 9 gostiju na mreži

Partneri

Baner