Home Posao / Saradnja
PDF Štampa El. pošta

Zaposlenje i saradnja

Agencija „Olimpija“ je u desetogodišnjem radu i razvoju proširila spektar svojih usluga, sa jedne – ali i tržište, sa druge strane. Ovo se odnosi kako na broj i vrstu korisnika usluga tj. klijenata – tako i na njihovu geografsku rasprostranjenost. Agencija saradjuje sa većinom domaćih banaka na području procene imovine kao i izrade biznis planova. Ovakav razvoj Agencije i poslova otvorio je mogućnost širenja mreže saradnika naše Agencije na teritoriji cele Republike Srbije.

Agencija „Olimpija“ je spremna da svoj tim proširi sa saradnicima, poznavaocima problematike kojom se bavimo, iz različitih mesta tj. krajeva Srbije. U pitanju su sledeća zanimanja tj. specijalizovana znanja iz sledećih oblasti:

1.
građevinarstvo
– za procenu građevinskih objekata i građevinskog zemljišta;
2.
tehnika– za procenu opreme svih vrsta
3.
saobraćaj– radi procene vozila i mehanizacije
4.
poljoprivreda– radi procene poljoprivrdnog zemljišta i voćnjaka i
5.
šumarstvo– u cilju procene šumskog zemljišta i šuma

U oblasti tehnike poželjno je usko specijalizovano poznavanje jedne oblasti (npr: mašine alatljike, oprema u mlekarama, oprema kamenoloma, pekare, oprema tekstilne industrije i trikotaže i slično). Kod oblasti saobraćaja moguće je i poželjna je specijalizacija na putnička i privredna vozila, sa jedne, i mehanizaciju sa druge strane.

Potencijalni saradnici treba da poseduju visoku, višu ili srednju stručnu spremu. Naročito je važno dosadašnje radno iskustvo, a kod građevinaca - i poznavanje tržišta nekretnina na teritoriji tj. gradu u kom potencijalni saradnik ima boravište.

Od ostalih uslova i veština - potencijalni saradnici treba da poseduju sopstveno putničko vozilo, digitalni fotoaparat i PC računar, kao i znanje rada u MS Officu – pre svega u Wordu.

 

Istraživanje tržišta


Agencija „Olimpija“ sprovodi istraživanje tržišta za privredna društva, preduzetnike, banke, javna preduzeća i ustanove. Za potrebe državnih organa, lokalnih samouprava, političkih organizacija i različite vrste udruženja (građana i pravnih lica) vrši se istraživanje javnog mnenja.

U istraživanju se obavlja prikupljanje primarnih i sekundarnih podataka, a njihova obrada se vrši primenom matematičko-statističkih metoda i alata.

Agenciji "Olimpiji" je potreban saradnik koji će učestvovati u realizaciji kompletnog projekta istraživanja: definisanju projektnog zadatka, planiranju aktivnosti, organizaciji prikupljanja podataka, obradi i analizi prikupljenih informacija, kao i sačinjavanju izveštaja.

Poželjno je da zainteresovano lice ima diplomu ekonomskog fakulteta, kao i da vlada nekom od statističkih softwerskih alata, ili excelovim statističkim funkcijama.

 

Prodaja i posredovanje


Pored navedenih specijalista, Agenciji „Olimpiji“ su potrebni i saradnici za prodaju usluga i posredovanje kod stupanja u kontakt sa potencijalnim klijentima. Zadatak ovih saradnika je nalaženje klijenata za izradu biznis planova, procena, studija opravdanosti, finansijskih analiza, različitih ekonomskih programa, istraživanje tržišta, registracije i preregistracije preduzeća i specifičnih pravnih usluga preduzećima.

Saradnici za prodaju usluga i posredovanje mogu i sami učestvovati u realizaciji projekata, ukoliko raspolažu potrebnim znanjima i iskustvom.

Saradnja sa svim zainteresovanim licima se zasniva na projektnom principu. Pored fizičkih lica, zainteresovani smo i za saradnju sa pravnim licima i agencijama, biroima - posebno iz sektora računovodstvenih usluga.

Lica zainteresovana za saradnju u nekoj od navedenih oblasti mogu da pošalju dopis o nameri da se uspostavi saradnja kao i svoj CV, preko naše  Ova adresa el.pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  adrese:  Ova adresa el.pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

 

Anketa

Uslovi za start-up kredite kod Fonda za razvoj u 2016. godini su:
 

Ko je Online

Imamo 31 gostiju na mreži

Partneri

Baner